Jesenný MiniErazmus 2023

IMG_6562

MiniErazmus – akcia  pre študentov stredných škôl, aby si mohli vyskúšať život vysokoškolského študenta a chod rôznych fakúlt.

Na základe prihlášky som bola pozvaná absolvovať MiniErazmus na Filozofickej fakulte  Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Program začal  samotnou registráciou už v nedeľu 19.11., zoznámili sme sa s tútormi a dostali rozvrh na nasledujúce dni.

Od utorka do stredy sme mali plné dni programu. Každý si vybral prednášky, ktoré mu vyhovovali najviac, tútori nám ukázali priestory univerzity, boli veľmi milí a nápomocní. Každý deň bol po prednáškach ešte povinný program, kde sa stretli študenti všetkých fakúlt. Neskoro večer bol aj nepovinný program, kde sme mali čas sa odreagovať a spoznať sa navzájom.

Bola som veľmi spokojná s výberom prednášok pre mnou zvolenú Filozofickú fakultu. Dobre a stručne sme zažili, aké to je fungovať na vysokej škole. Určite to pre mňa bola skvelá skúsenosť a odporúčam každému, kto ešte nevie čo ďalej študovať, vyskúšať ísť na akcie ako táto.

Petra Jurasová, sexta

Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company