Kriminálny prípad FBI

_DSC0157

Aj tak by sa dala pomenovať tohtoročná imatrikulácia I.A a I.B triedy. Aj dva týždne po nej naše kolená trpia. Celú sme si ju totiž museli „odkľačať“.

Avšak okrem horkej bolesti, ktorú okúsili naše kĺby, sme si užili aj mnoho zábavy. Behali sme po legu, trénovali na úlohu Popolušky alebo riešili kvíz o našej škole a taktiež jej profesoroch. Zahrali sme si hru telefón v trošku inom prevedení a zapojili aj pohybové schopnosti.

Za každú z daných disciplín sme získavali body a nakoniec zistili, kto je víťazom. Aj keď išlo o pominuteľný rozdiel niekoľkých bodov, predsa vyhrala I.A a na kolegov z druhej prváckej triedy čakal trest v podobe ochutnávky tých najrôznejších jedál. Organizátorská III.B nás na konci nezabudla oboznámiť so sľubmi, od požičiavania prezuviek a desiatej až po prenechávanie nášho oblečenia vyššej moci, teda tretiakom. Všetky sme, samozrejme, poslušne sľúbili.

Ešte raz by som chcela za nás všetkých poďakovať  III.B, ktorá vykonala skvelú prácu a vytvorila pre nás nezabudnuteľný zážitok.

Radoslava Oláhová I.A

Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company