Imatrikulácia prímy

46480434_296396464312216_178469158302777344_n

Každý sníva o tom, stať sa superhrdinom: „Pre koho by si ale kopal ty – DC alebo Marvel?“ Takto znela téma tohtoročnej imatrikulácie prímanov.

Dňa 15. novembra 2018 sa uskutočnilo na našom gymnáziu slávnostné prijatie žiakov prímy do cechu žiakov školy – imatrikulácia. Tak ako každý rok i teraz sa najmladší adepti zhromaždili v tematicky vyzdobenej triede a plní napätia, nervozity, ba až strachu čakali, čo si na nich tretiaci pripravili. O celkovú organizáciu sa postarali študenti septimy a sexty, ktorí vymysleli  naozaj pestrý program pre nových študentov. Tí absolvovali mnohé súťaže, ale aj oficiálne prijatie do radov študentov gymnázia. Za statočnosť a absolvovanie „rituálu“ boli odmenení pamätným listom, logom superhrdinov a neopísateľným „zázračným“ plášťom. Po oficiálnom programe na nich čakala malá diskotéka a bohaté pohostenie.

Aj keď je veľmi ťažké slovami zachytiť pocity, ktoré každé dieťa, učiteľ v tento okamih prežívali, jedno je isté – táto veľkolepá akcia, ktorá sa v škole uskutočnila, mala u všetkých veľký úspech.

                                                                                                          Mgr. Michaela Krivá

Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company