Deň narcisov 2018

received_2061069117255090

22 rokov sa koná pravidelne v apríli dobrovoľnícka akcia Deň narcisov, deň boja proti rakovine, keď sme všetci schopní vyjadriť svoju spolupatričnosť, podporovať a poskytovať pomoc tým, ktorí priamo alebo cez blízky postihli onkologickú chorobu.

Zmeňme spolu piatok 13-teho na lepší deň, Den narcisov .” Týmto heslom sa niesol 22.ročník. Verejnú finančnú zbierku s pravidelnosťou pripravuje a organizuje občianske združenie Liga proti rakovine. Aj naša škola reagovala kladne na ponuku spolupodieľať sa na zbierke pri oslovení občanov mesta Trebišov. Skupinky v žltých tričkách s pokladničkou tvorili študenti septimy a III.C. Ich “rajón” boli žiaci, učitelia a zamestnanci školy, ale i verejnosť v meste. Naši dobrovoľníci vyzbierali sumu 1065 eur.

Ďakujeme všetkým, ktorí akoukoľvek sumou prispeli. Aj vďaka Vám má Deň narcisov veľkú silu reálne pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Pripnutím malej hlavičky umelého narcisu vysielame onkologickým pacientom správu, že nie sú v zákernej chorobe sami, že ich boj sa nás týka a majú  našu podporu.

Mgr. Michaela Krivá

Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company