STUŽKOVÁ SLÁVNOSŤ IV.A

25188271_1511095152272506_1549577704_n

Navždy sa zachová v pamäti stužková, spieva skupina Elán a stále noví poslucháči jej už štvrťstoročie dávajú za pravdu. Stužková slávnosť patrí medzi najsilnejšie zážitky a takmer každý na ňu potom nostalgicky spomína celý život.

Rovnako to bude aj u nás – študentov 4.A triedy. 25. novembra 2017 na Katarínu, ktorá bola mimochodom na blate, sme sa totiž postavili v hoteli Zemplín pred svojich rodičov, kde sme boli dekorovaní symbolom nádeje – zelenou stužkou a prípitkom na naše šťastie sme odštartovali našu spektakulárnu stužkovú slávnosť. Pred prípitkom sme si však vypočuli 4 rovnako nádherné príhovory, ktorých slová nám ešte vždy znejú v hlave. Hymna študentov, Gaudeamus Igitur, samozrejme nesmela chýbať. Neskôr sa nám bez väčšej ujmy podarilo pretancovať sa až k častuškám. Dvanásťveršové častušky sú na našej škole raritou, ktorou sme sa mohli pýšiť práve my. Sem-tam vyšla aj malá slzička.

 Chceli by sme sa ešte raz poďakovať vedeniu školy a všetkým profesorom, ktorí srdečne prijali pozvanie na našu stužkovú slávnosť. Veľmi si to vážime. Jedno obrovské ďakujem patrí aj našej triednej profesorke Mgr. Michaele Krivej. Svojimi radami a skúsenosťami nám pomohla pri celkovej organizácii stužkovej slávnosti. V neposlednom rade by sme sa radi poďakovali spolužiakom zo zvyšných tried maturitného ročníka, ktorí si dali tú námahu a prišli nás podporiť. Dúfame, že vaša stužková bola pre vás rovnako unikátna ako tá naša pre nás. Ale samozrejme, na našu dopustiť nedáme ;-)

 Držte nám palce pri ďalšom veľkom medzníku maturitného ročníka, vidíme sa.

 Miroslav Pokrivňák, IV.A

Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company